این یه پیش غذا یا فینگر فود خیلی خوبه که درست کردنش هم راحته، برای رول باید :
دوسوم پ ارد
سه عدد تخم مرغ
یک چهارم پ روغن مایع
یک چهارم پ شیر
کمی نمک
مواد رو با هم ترکیب کنید و کاملا با همزن دستی میکس کنید تا اصلا گلوله های ارد توش نباشن، تابه بزرگ مستطیلی ترجیحا تابه هپی کال رو روی گاز بزارین تا گرم بشه و با برس کمی چربش کنید، نصف مواد بالا رو داخل تابه بریزین و کامل تابه رو بچرخونید تا به همه جا مواد برسه ، یه طرف که خودش رو گرفت برگردونید تا سمت دیگه هم بپزه، مواد احتیاج به پخت زیاد نداره چون خشک میشه و ضمنا خمیر پف میکنه، روی یک دستمال تمیز خمیر رو قرار بدین و سریع با دستمال رولش کنید، با بقیه مایه هم مثل همین کار رو انجام بدین و یه رول دیگه هم درست کنید،،،، برای مواد میانی من کمی سینه مرغ پخته شده، سیب زمینی پخته و خیار شور رو کاملا ریز کردم و با کمی سس مایونز و نمک فلفل ترکیب کردم، بعد از خنک شدن رولها اونا رو باز کنید از مواد میانی داخلش بزارین و مجدد رول کنید، حداقل دو ساعت در یخچال قرار بدین و بعد برش بزنید، بعنوان یک فینگر فود خیلی خوشمزه است و برای تزیین میتونید از هویج قالب زده و سبزی استفاده کنید، البته من هیچ تزیینی نکردم