رولاد اسفناج و قارچ (ایتالیایی)
انواع فینگر فود
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ 8 ﻧﻔﺮ:
ﺑﺮﮒ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ 250 ﮔﺮﻡ
ﻗﺎﺭﭺ 250 ﮔﺮﻡ
ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ 100 ﮔﺮﻡ
ﭘﻨﯿﺮ ﭼﺪﺍﺭ 70 ﮔﺮﻡ
ﮐﺮﻩ 60 ﮔﺮﻡ
ﺁﺭﺩ 50 ﮔﺮﻡ
ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺰﺍﻥ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ 25 ﮔﺮﻡ
ﺷﯿﺮ ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ¼ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 4 ﻋﺪﺩ
ﺳﯿﺮ 2 ﺣﺒﻪ
ﭘﯿﺎﺯ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﯾﮏ ق غ
طرز تهیه:
ابتدا اﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ همراه کمی آب پخته و آب اضافی آنرا کامل میگیریم. ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺳﺒﺰ ﺁﻥ ﻋﻮﺽ ﻧﺸﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ و ژﺍﻣﺒﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭﺷﺖ و پیاﺯ ﺭﺍ ﺭﯾﺰ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ. ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪﺍﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﻫﯿﺪ. ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ.
ﻗﺎﺭﭺﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﺎﺯﮎ ﻭ ﻭﺭﻗﻪﺍﯼ ﺧﺮﺩﮐﻨﯿﺪ و ﺑﻪ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ 5_6 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺳﺮﺥ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽﮐﻪ ﺁﺏ ﺁﻧﻬﺎ ﺗﺒﺨﯿﺮ ﮔﺮﺩﺩ. ﮔﻬﮕﺎﻫﯽ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ. ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎ به ﻣﻮﺍﺩ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ و از روی شعله بردارید. ﻓﺮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺭﻭﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽﮔﺮﺍﺩ ﮔﺮﻡ ﮐﻨﯿﺪ. ﻗﺎﻟﺐ 25 ﺩﺭ 35 ﺳﺎﻧﺘﯿﻤﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﺑﺎ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ. ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﻟﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺑﻪﺍﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺣﺒﺎﺏ ﺯﺩﻥ ﮐﻨﺪ. ﺳﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﺑﺮﺍﯼ 20 ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻋﻄﺮ ﺁﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮﺩ. ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ، ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺣﺒﺎﺏ ﺯﺩﻥ ﮐﻨﺪ. ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ. ﺑﻪ ﺗﺪﺭﯾﺞ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺣﺎﻝ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻣﺪﺍﻡ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﻧﺪ. ﺑﺮﺍﯼ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﮐﻢ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻤﯽ ﻗﻮﺍﻡ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﺪ و ﻏﻠﯿﻆ ﺷﻮﺩ. ﺗﻮﺟﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺩﺍﺋﻢ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻪ ﻧﮕﯿﺮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺷﻌﻠﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ. حالا ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢﻣﺮﻍﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺯﺭﺩﻩ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ و ﯾﮑﯽ ﯾﮑﯽ ﺯﺭﺩﻩﻫﺎﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺎﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺏ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﻧﺪ. ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺮﻗﯽ ﺳﻔﯿﺪﻩﻫﺎﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻫﻢﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﭘﻔﮑﯽ ﺷﻮﺩ. سپس ¼ ﺳﻔﯿﺪﻩﻫﺎﯼ ﭘﻔﮑﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ فقط کمی ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﻧﺪ. ﭘﻨﯿﺮ ﭼﺪﺍﺭ ﺭﺍ ﺩﺭﺷﺖ ﺭﻧﺪﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺎﻗﯽ ﺳﻔﯿﺪﻩﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ تابه ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ با بقیه مواد ترکیب کنید. ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺒﯽ ﮐﻪ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯾﺪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺮﺍﯼ 15 ﺗﺎ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﭘﻒ ﮐﻨﺪ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﺩ. سپس ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﻧﺎﺯﮎ ﻭ ﺗﻤﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ سینی بزرگی ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﭘﻨﯿﺮ ﭘﺎﺭﻣﺰﺍﻥ ﺑﭙﺎﺷﯿﺪ. ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ آن ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﯿﺪ ﻭ ﮐﺎﻏﺬ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺁﺷﭙﺰﯼ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺁﻥ ﺑﮑﻨﯿﺪ. ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ، ﺳﭙﺲ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺍﺧﻞ ﺭﻭﻟﺖ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺁﻥ ﭘﺨﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﺎ ﮐﻤﮏ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﺍﺯ ﻗﺴﻤﺖ ﻃﻮﻟﯽ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﻝ ﮐﻨﯿﺪ . سپس برش داده و سرو نمایید.