۱۴:۲۹ ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
#اردور مرغ و قارچ
: سینه مرغ پخته 1 عدد . قارچ 10 عدد . فلفل دلمه ای خرد شده 1/2 لیوان
پیاز یا پیازچه 1 عدد . سس مایونز 3 قاشق غذاخوری . سس قرمز 1 قاشق غذاخوری
خیار شور متوسط 10 عدد . جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری . ذرت پخته 1/2 لیوان
طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید سپس خیار شور ریز خرد شده ، ذرت پخته ، جعفری خرد شده ، سس مایونز ، سس قرمز ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ، فلفل دلمه ای و پیاز را که ریز خرد کرده اید به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند و آب اضافی غذا کشیده شود ، پس از پخت کناری قرار دهید تا خنک شود سپس به مواد دیگر اضافه و خوب مخلوط کنید.
کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید ، نان ها را در ظرف قرار دهید و با گوجه فرنگی ، سس و … تزیین و سرو کنید ( این اردور یکی از گزینه های مناسب برای مهمانی و جشن تولد میباشد ).