خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    اسنک لقمه ای(پیش غذای خوشمزه)

    مواد لازم برای 10 عدد :

    ▪️نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)) 10ورق

    ▪️ژامبون مرغ 200گرم

    ▪️ژامبون گوشت 100گرم

    ▪️پنیر ریکوتا (از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)) 150گرم

    ▪️سس مایونز 6قاشق غذاخوری

    ▪️خیار شور (خرد شده) 1چهارم لیوان

    ▪️پودر سیر 1قاشق مرباخوری

    ▪️پودر موسیر 1قاشق مرباخوری

    ▪️نمک به میزان لازم

    ▪️فلفل به میزان لازم

    ▪️قارچ 50گرم

    ▪️آبلیمو به میزان لازم

    ▪️سیب زمینی 2عدد

    طرز تهیه :

    ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکررول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.

    ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید. قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود. سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.

    نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .

    بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.

    نکات:

    در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.

    بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید ‏

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان