اسنک اسفناج
مواد اولیه
نان تست 10 عدد
گوجه فرنگی (رنده شده) 3 عدد
پیاز (خرد شده) 2 عدد
سیر (رنده شده) 2 حبه
نمک ، فلفل و روغن به میزان لازم
اسفناج (خرد شده) نیم کیلو
پنیر پیتزا 100 گرم
طرز تهیه
1- پیاز رو تفت بدید تا طلائی بشه بعد سیر واسفناج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا اسفناج کامل پخته بشه بعد گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو افزوده اجاز بدید تا غذا کاملا آبش کشیده بشه.
2- ساندویج ساز رو چرب کنید ، نون تستها رو بچینید روش و ازمایع اسفناج روی نونها قرار بدید.
3- بعد روی هرنون یه تیکه پنیر قرار بدید.
4- روی اونها مجددا" نون تست قرارداده و روی نونها رو با قلم مو چرب کنید در ساندویج ساز رو بسته و بنا به سلیقه خودتون اسنک ها روتهیه کنید، من زیاد سرخ نکردم همین که طلائی شد برداشتم اما شما میتونید هرقدر که مایل بودید سرخ کنید.