فینگرفود رول بادمجان و فیله مرغ
مواد لازم :
بادمجان بلند ۲ عدد
فیله مرغ ۸تکه
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک،فلفل به میزان دلخواه
روش تهیه :
۱- بادمجان ها را پوست گرفته و از بلندا برش میزنیم .
۲- بادمجانها را در روغن کمی سرخ میکنیم در حدی که بادمجانها نرم شوند اما برشته نشوند و بعد روی دستمال حوله ای آشپزخانه گذاشته تا روغنش گرفته شود .
۳- فیله ها را کوبیده و با نمک و فلفل مزه دار میکنیم .
۴- یک ورق از بادمجان را گذاشته و روی آن فیله را قرار میدهیم و بعد روی فیله ها را مقداری پنیر میریزیم از یک طرف رول میکنیم و با خلال دندان فیکس کرده و داخل آرد سوخاری غلطانده و در روغن سرخ میکنیم.
نکته :
اگر ورقه های بادمجان را نازک برش بزنید نیازی به سرخ کردن اولیه نیست .
در انتهای کار بجای سرخ کردن میتوانید از فر استفاده کنید . با دمای ۱۸۰ درجه پنجره وسط با مدت ۴۰ دقیقه داخل ظرف پیرکس یا سرامیکی سرو کنین.