دلمه_بادمجان_لقمه_ای
مواد لازم ( 4 نفر )
بادمجان : 4 عدد
گوشت چرخکرده : 100 گرم
گوجهفرنگی : 4 عدد
پیاز : یک عدد
پنیر موتزارلا : 50 گرم
نمک و فلفل : به میزان کافی
روغن زیتون : به میزان کافی
طرز تهیه :
ابتدا بادمجانهارا شسته و با پوست به صورت ورقههای نازک ببرید، سپس ورقهها را به نمک آغشته کرده یکی دو ساعت بگذارید آب آنها برود تا تلخی بادمجانها گرفته شود. سپس بادمجان ها را با دستمال آشپزخانه خشک کرده و نمک آنها را پاک کنید تا غذایتان شور نشود.
تابه گریل را با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس ورقههای بادمجان را در تابه سرخ کنید تا نسبتا طلایی و خوشرنگ شود، پس از سرخ شدن ورقهها را در بشقابی کنار بگذارید.
گوجهها را فیله کرده و با میکسر پوره کنید.
پیاز را ریز خرد کرده و همراه با کمی روغن درون تابه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز طلایی شود، گوشت چرخکرده را به پیاز سرخشده اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، در این زمان دائم گوشت و پیاز را هم میزنیم تا رنگ گوشت عوض شود.
سپس نمک و فلفل و رب یا پوره گوجهفرنگی را اضافه کرده و در تابه را میبندیم تا با شعله آرام گوشت کاملا پخته شود و سسی یکدست و غلیظ بدست آید.
ورقههای تقریبا هماندازه بادمجان را دوبهدو بهصورت بعلاوه روی هم قرار دهید و روی قسمت وسط آن کمی از سس گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر بریزید و بادمجان ها را به ترتیب مثل بقچه ببندید و با خلال دندان هر دستپیچ را ثابت کنید که باز نشود.
دستپیچها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و طعم گوشت و ادویهجات آن با بادمجان درآمیزند.
این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.