خانه
962K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دلمه_بادمجان_لقمه_ای

    مواد لازم ( 4 نفر )

    بادمجان : 4 عدد

    گوشت چرخ‌کرده : 100 گرم

    گوجه‌فرنگی : 4 عدد

    پیاز : یک عدد

    پنیر موتزارلا : 50 گرم

    نمک و فلفل : به میزان کافی

    روغن زیتون : به میزان کافی

    طرز تهیه :

    ابتدا بادمجان‌هارا شسته و با پوست به صورت ورقه‌های نازک ببرید، سپس ورقه‌ها را به نمک آغشته کرده یکی دو ساعت بگذارید آب آنها برود تا تلخی بادمجان‌ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را با دستمال آشپزخانه خشک کرده و نمک آنها را پاک کنید تا غذایتان شور نشود.

    تابه گریل را با کمی روغن زیتون چرب کرده و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس ورقه‌های بادمجان‌ را در تابه سرخ کنید تا نسبتا طلایی و خوش‌رنگ شود، پس از سرخ شدن ورقه‌‌ها را در بشقابی کنار بگذارید.

    گوجه‌ها را فیله کرده و با میکسر پوره کنید.

    پیاز را ریز خرد کرده و همراه با کمی روغن درون تابه‌ ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز طلایی شود، گوشت چرخ‌کرده را به پیاز سرخ‌شده اضافه کنید تا کمی تفت بخورد، در این زمان دائم گوشت و پیاز را هم می‌زنیم تا رنگ گوشت عوض شود.

    سپس نمک و فلفل و رب یا پوره گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و در تابه را می‌بندیم تا با شعله آرام گوشت کاملا پخته شود و سسی یک‌دست و غلیظ بدست آید.

    ورقه‌های تقریبا هم‌اندازه بادمجان را دو‌به‌دو به‌صورت بعلاوه روی هم قرار دهید و روی قسمت وسط آن کمی از سس گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر بریزید و بادمجان ها را به ترتیب مثل بقچه ببندید و با خلال دندان هر دست‌پیچ را ثابت کنید که باز نشود.

    دست‌پیچ‌ها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و طعم گوشت و ادویه‌جات آن با بادمجان درآمیزند.

    این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان