خانه
962K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #دلمه_نان_لواش

    مواد لازم : 

    برنج :    یک پیمانه

    لوبیا چیتی :    یک پیمانه

    گوشت چرخ کرده :    250 گرم

    پنیر پیتزا :    200 گرم

    جعفری خرد شده :    یک قاشق غذاخوری

    گوجه فرنگی رنده شده :    یک پیمانه

    پیاز متوسط :    یک عدد

    نان لواش :    به تعداد لازم

    روغن مایع :    به میزان لازم

    نمک و فلفل قرمز :    به میزان لازم

    دستور تهیه : 

    1-    برنج را به مدت یک ساعت خیس کرده به همراه دو لیوان آب، یک قاشق روغن، جعفری خرد شده، مقداری نمک وگوجه فرنگی رنده شده روی حرارت بگذارید تا پخته شود و به صورت کته دربیاید

    2-    لوبیاچیتی را از 12 ساعت قبل، خیس کرده و با یک لیوان آب بپزید

    3-    پس از پخته شدن با برنج کته شده مخلوط کنید، این غذا دارای طعم تند است

    4-    در صورت دلخواه فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده در روغن تفت دهید و به مخلوط کته و لوبیا اضافه کنید

    5-    می توان به جای گوشت چرخ کرده از نصف سینه مرغ خرد شده استفاده کرد به این ترتیب که سینه مرغ ریز شده را با پیاز نگینی خرد شده تفت دهید

    6-    نان های لواش را در اندازه 20×25 برش بزنید و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوری در بین نان قرار دهید، نان را لوله کنید، وقتی همه نان ها آماده شدند در یک ظرف بچینید

    7-    سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده بپوشانید و در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان