خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    یه کوکو خوشمزه که نیازی نیست دیگه نون کنارش بگذارید.

     کوکوی فانتزی باگت

    مواد لازم:

    نان باگت 2 عدد

    لوبیا سبز ریز خرد شده 1 لیوان

    سیب زمینی 1 عدد

    بادمجان 1 عدد

    پیاز 1 عدد

    هویج 1 عدد

    نخود فرنگی 2 قاشق

    جعفری ساتوری شده 2 قاشق

    گوشت چرخ کرده 100 گرم

    قارچ 4،5 عدد

    فلفل دلمه 1 عدد (من نصف سبز و نصف زرد ریختم)

    سس گوجه 1 قاشق

    گردو 4 عدد

    مغز کرفس خرد شده 2 قاشق

    سیر چند حبه

    تخم مرغ 3 عدد

    پودر گل محمدی 1 قاشق چایخوری

    نمک و فلفل و روغن

    طرز تهیه:

    لوبیا سبز و هویج  رو جداگانه آبپز کنید.همه مواد رو نگینی خرد کنید.سیب زمینی رو توی روغن سرخ کنید و توش کمی زردچوبه بزنید.سیب زمینی رو از تابه خارج کنید.توی تابه کمی روغن بریزید لوبیا سبز رو بریزید و کمی تفت بدید و بعد بادمجان رو اضافه کنید و تفت بدید .بعد هویج رو اضافه کنید.بعد فلفل دلمه ودر آخر مغز کرفس و بعد از یه تفت کوچیک از روی حرارت بردارید.

    توی یه تابه دیگه پیاز رو تفت بدید وقتی کمی سبک شد قارچ و سیررو اضافه کنید وکمی تفت بدید و بعد گوشت رو اضافه کنید.وقتی رنگ گوشت تغییر کرد از روی حرارت بردارید.

    3 تا از تخم مرغها رو توی کاسه بشکنید و کمی بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و نمک و فلفل و پودر گل محمدی و گردو و جعفری و سس  رو اضافه کنید همه مواد رو توی کاسه بریزید و مخلوط کنید.اگه دیدید تخم مرغ کمه یه تخم مرغ دیگه هم اضافه کنید.(تخم مرغ این کوکو باید زیاد باشه،تا زود خودش رو بگیره.)

    باگت ها رو بهتر از روز قبل بگیرید و توی یه کیسه نایلونی بگذارید تا کمی نرم بشن.با یه چاقوی تیز باگت ها رو به عرض دو سانت برش بزنید.

    توی باگت ها رو خالی کنید.

     توی تابه روغن بریزید.و بگذارید گرم بشه.باگت ها رو توی تابه بچینید.

    با قاشق از مواد کوکو توی باگت ها رو پر کنید.و با پشت قاشق روی کوکو رو صاف کنید.

    وقتی یک طرفش سرخ کنید کوکو ها رو برگردونید.چون باگت روغن رو به خودش میکشه باز توی تابه کمی روغن بریزید و بگذارید تا کوکو سرخ بشه.

    نکته:

    لازم نیست همه موادی که گفته شد رو داشته باشین میتونید بعضی هاش رو حذف کنید.

    این کوکو با سس کچاب خیلی خوشمزه میشه.

    برای اینکه ظاهر این کوکو قشنگ تر بشه باید روغن زیادی برای سرخ کردنش توی تابه ریخته بشه، اما من نخوردن روغن زیاد رو به ظاهر کوکو ترجیح میدم ،پس  با روغن کم سرخش کردم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان