تکه های پنیر سوخاری
یه سری پنیرهای موزارلا اینجا هست که استوانه ای شکلند و بچه ها خالی خالی می خورنشون. ولی اگه همین پنیرها سوخاری بشن مزشون فوق العاده میشه. یه اسنک خوشمزه که ادم معتادش میشه!
مواد اولیه که لازم داریم:
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۸ پیمانه
آرد سفید بهمراه آرد ذرت برای غلطاندن پنیرها به نسبت ۲ به ۱
آرد سوخاری مخلوط شده با سبزی معطر و نمک و فلفل و پودر سیر
طرز تهیه:
توی کاسه کوچکی تخم مرغ و شیر رو مخلوط کنید. در ظرف دیگری آرد سفید و آرد ذرت را با هم میکس کنید. یک ظرف هم مخصوص آرد سوخاری مخلوط شده با پودر سیر و نمک و فلفل و سبزیجات معطر/
قابلمه کوچکی را بردارید و توش به قدری روغن بریزید که پنیرها درش شناور بشن و اطرافشون قشنگ سرخ بشه. می تونید اگه استوانه ها بلندند آنها را نصف کنید.
هر قطعه را اول با آرد سفید و ذرت مخلوط کنید بعد داخل مخلوط تخم مرغ و شیر بزنید و در آخر دور تا دور آنرا با آرد سوخاری پوشش بدید.
نیازی نیست مدت زمان طولانی در روغن شناور بمونه. همینکه اطرافش سرخ بشه کافیه. طوری که بعد از بیرون آوردن وقتی اونو از وسط نصف می کنید پنیر کش بیاد.