لقمه قارچ کبابی
انواع فینگرفود
قارچ تمیز بدون دم 3 لیوان
روغن زیتون یا کانولا 2 قاشق
نان پیتا 4 عدد
شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن خرد شده 1 لیوان
آووکادو
پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
لیمو ترش 1 عدد
نمک و فلفل نوک قاشق
طرز تهیه:
قارچ ها را روی سینی فر بچینید و به کمک یک قلمو آشپزی کمی روغن روی آنها بمالید و آنها را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب کباب شوند.
هنگامی که قارچها خوب کباب شدند، آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنید و آّب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. در یک تابه نچسب آنها را باهم کمی تفت دهید و سپس مواد را داخل نان های پیتا تقسیم کنید و بپیچید.
در صورتی که به آووکادو دسترسی داشتید می توانید آنها را مکعبی خرد کنید و داخل ساندویچ قرار میدیم