#پیتزا_توپی
سیب زمینی متوسط ٣عدد
فلفل دلمه ای ١عدد
قارچ ٥عدد
ژامبون نگینی ریز خرد شده ١پیمانه
پنیر پیتزا ١پیمانه
نان باگت خشک شده١عدد
تخم مرغ ١عدد
١ق غ خوری آردسفید
نمک...فلفل...آویشن به مقدار لازم
سیب زمینی هارو بزارید تا آبپز بشن....در این بین ژامبون...قارچ...فلفل دلمه ای رو ریز نگینی خرد کنید....سیبها که پخته شد کمی که از دما افتاد رنده درشت کنید....سعی کنید خیلی سرد نشن تا حالت خمیری پیدا کنن....همه ی مواد رو مخلوط کنید....کمی نمک..فلفل..و آویشن اضافه کنید و خوب چنگ بزنید تا منسجم شن....حالا یه مقدار بردارید ..کمی توی دست بازش کنید...با سر انگشتها پنیر پیتزا بردارید و بزارید وسط مواد و یه توپ کوچولو درست کنید.....مطمئن بشید که پنیر ها از توپتون خارج نمیشن....پس این قسمت رو حوصله کنید....وقتی همه ی مواد رو تموم کردید...بزارید تا کمی بمونه....برید سراغ نون باگت....نون رو داخل آسیاب بریزید تا خوووووب آرد بشه....حالا اونا رو توی یه کاسه بریزید، یه ق آرد سفید و یه ق مربا خوری سرخالی آویشن و یه پنسه نمک و فلفل رو اضافه کنید و با قاشق مخلوطشون کنید....تخم مرغ رو هم توی یه کاسه جدا بزارید و با چنگال هم بزنید....روغن رو داخل قابلمه گود(من شیرجوش رو انتخاب میکنم)بزارید تا داغ شه....حالا یه توپ بردارید و اول داخل تخم مرغ وبعد داخل مواد آردی خوب بغلطونید....وبندازیدتوی روغن داغ....