خانه
962K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۲:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    رولت اسفناج، خوش طعم و مدرن 


    مواد لازم:

    پیاز متوسط نگینی : یک عدد
    اسفناج پخته شده : 2 قاشق غذاخوری
    شوید تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
    نان باگت گرد کوچک برای هر نفر : یک عدد
    تخم مرغ برای هر نفر : یک عدد
    ماست پرچرب : 2 قاشق غذاخوری
    پنیر تبریز خرد شده : 10 گرم
    خامه : یک قاشق غذاخوری
    زرده تخم مرغ : یک عدد
    نمک و فلفل : به مقدار لازم
    طرز تهیه:

    1. داخل نان‌ها را خالی کرده کنار می­ گذاریم. پیاز را با کمی روغن تفت داده تا سبک شود، سپس اسفناج پخته شده و شوید را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از اینکه کمی تفت خورد با ماست، پنیر، تخم‌مرغ، خامه، نمک و فلفل مخلوط کرده هم می‌زنیم تا مایه کمی صاف و یکدست شود.

    2. زرده تخم مرغ را در ظرفی زده و با فرچه مخصوص روی نان‌ها را به آن آغشته می‌کنیم، سپس تمامی موادی را که با هم مخلوط کرده بودیم درون نانها می‌ریزیم تا کاملاً پر شود.

    3. نان ها را به مدت 15 دقیقه در فر با درجه C160 روی طبقه وسط قرار می‌دهیم. وقتی تخم مرغ و مواد داخلی نان گرفت و کمی سفت شد از فر خارج کرده و سرو می­ کنیم.

    نکته:

    آغشته کردن زرده تخم مرغ به نان، رنگ نان را طلایی تر و براق ترکرده و شکل بهتری به غذا می‌دهد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان