لقمه_پنیری
کره ۵۰ گرم
آب یک لیوان
فلفل قرمز
آویشن
فلفل سیاه
رنده جوز هندی کمی
آرد نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
رنده پنیر پیتزا نصف لیوان
پنیر خامه ای
آب و نمک و فلفل سیاه و قرمز و کره و رنده جوز هندی را روی حرارت وقتی جوش آمد آرد را یکباره اضافه و هم زده تا جمع شود از روی خرارت برداشته وقتی خنک شد تخم مرغ را اضافه با همزن زده بعد پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کرده یک مقدار پنیرپیتزا هم برای روی خمیر نگهدارید
مواد را در قیف با ماسوره ساده بریزید و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با فاصله نانهارا بریزید
روی نانها پنیر پیتزا گذاشته در فر ۱۷۰ درجه ۳۰ الی۳۵ دقیقه بپزید
وقتی پخت روی نانهارا دستمال بندازید تا خشک نشود
با کارد از عرض نانهارا برش دهید ولی جدا نکنید پنیر خامه ای بزنید و در ظرف سرو بچینید
نوش جان