رولت_پیازچه_و_شاهی
مواد لازم:
تخم مرغ 8 عدد
آرد سفید 160 گرم
پیازچه ریز خرد شده1 پیمانه
شاهی خرد شده 1 پیمانه
نمک 8/1 قاشق چایخوری
آویشن 8/1 قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی جهت تزیین به میزان لازم
فلفل سفید یا قرمز 4/1 قاشق چایخوری
روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
کره70 گرم
آرد نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر 3/1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. کره و روغن مایع را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و کنار بگذارید. سپس تخم مرغ ها را درون ظرفی بزنید تا یکدست شود. پیازچه و شاهی خرد شده را اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید. سپس نمک، آویشن و فلفل را نیز اضافه کنید.
2. درصورت دلخواه برای سبز رنگ شدن می توانید از یک قطره رنگ سبز نیز استفاده کنید. در مرحله بعد مخلوط روغن و کره را بیفزایید و در آخر آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را اضافه کنید؛ حال مخلوط را با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. سپس کف سینی رولت به ابعاد 60×40 را کاغذ روغنی بگذارید و چرب کنید.
3. مایه را درون سینی ریخته و در فر با دمای 220 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه بپزید. سپس روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سریع رول کنید و بین حوله مرطوب قرار دهید؛ پس از خشک شدن کاغذ روغنی را جدا و رول کنید و بین آن گوجه گیلاسی قرار دهید.
4. من رول های شاهی و پیازچه را با استفاده از صفحات مخصوص رولت (ریلیف مت) تهیه کرده ام. این صفحات را می توانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید که طرح های مختلفی دارد.