کاناپس_مرغ_و_بادام 🍗
🌿 مواد لازم:
گوشت مرغ پخته شده چرخ شده 1/2 پیمانه
خلال بادام بوداده شده 1/2 چرخ شده
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
آبلیمو تازه 1 قاشق
سس مایونز 2 قاشق
کنسرو نخود فرنگی (به دلخواه)
نان باگت فرانسوی
کره
نمک
فلفل
🌿 طرز تهیه:
فر را روشن کنید و نان های باگت حلقه حلقه شده را روی سینی فر بچینید و کمی کره روی آنها بمالید و درون فر قرار دهید تا کمی تست شود.
در این هنگام مرغ، خلال بادام، جعفری خرد شده، آبلیمو و سس مایونز را باهم مخلوط کنید تا خوب باهم یکدست شوند. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. نان های حلقه ای تست شده را بیرون بیاورید و از مواد کاناپه روی آن قرار دهید و سپس در صورت دلخواه آن را با نخود فرنگی تزئین کنید.