#رولت_پنجره_اي_يوفكا
از سري غذاهاي ساده ي فانتزي
مناسب براي مهماني ها
مواد لازم :
گوشت يا مرغ چرخ شده ۳۰۰ گرم
پياز داغ بسيار ريز ۲/۳ پيمانه
خمير يوفكا سايز مربع كوچك
پنير پيتزا ورقه اى
كنجد سفيد و مشكى به دلخواه
زيره سبز یک پنسه
آويشن يك پنسه
زردچوبه يك ق م
جوز هندي يك قاشق چ
رب گوجه دو ق غ
نمك و فلفل كمى
طرز تهيه:
گوشت رو با پياز داغ و تمام ادويه ها و رب گوجه ، خوب سرخ ميكنيد تا آبي نداشته باشه.
خمير يوفكا را یکی یکی دربياوريد و تو نايلون باشه چون زود خشك ميشود، مايه گوشت را بند انگشتي بگذاريد تو خمير و لوله كنيد ، ميتوانيد رديف اول را سه يا چهار تا لوله بذاريد و به ترتيب طبقه بعدى يك لوله كمتر و همينطورى تا انتها ؛ دستها را كمي مرطوب کنید تا خمير كمتر خشك شود ، در آخر كل خمير لوله شده رو ميتونيد با سه يا چهار لايه خمير ، مثلثى شكل كاور كنيد و بعد به دلخواه روی آنرا زرده تخم مرغ بماليد و كنجد بپاشید
يا پنير ورقه اي بگذاريد و آروم بگذاريد تو پيركس يا ماهيتابه اي كه كمي چرب باشه و در داشته باشه . بمدت يك ربع تا بيست دقيقه تو دماي ۲۰۰ درجه طبقه وسط فر قرار دهید . وقتی در آورديد و كمي كه خنك شد آروم با چاقو ورقه ای برش دهید و هر دفعه چاقو را خيس کنيد و در ظرف مخصوص چیده و سرو کنيد. نوش جان.