خانه
960K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     اردور و پیش غذا 

    قارچ شکم پر با مرغ و پنیر فتا

    مناسب برای 5 نفر :

    گوشت مرغ : 200 گرم

    پنیر فتا : 75 گرم

    قارچ بزرگ تازه : 10 عدد

    خامه ترش : 4 قاشق غذاخوری

    آرد : یک قاشق غذاخوری

    پنیر موتزارلا خرد شده : نصف لیوان

    جعفری خرد شده: به میزان لازم 

    نمک، فلفل سیاه و سفید :  به میزان لازم

    روغن : به میزان لازم

    یک پیش غذای لذیذ و همه پسند

    مرحله 1

    قارچ به طور کامل بشویید، با استفاده از چاقو کوچک ساقه قارچ را جدا می کنیم . کلاه قارچ ها را در یک ظرف گذاشته و کمی نمک به آنها می زنیم.

    مرحله 2

    مرغ را خیلی ریز خرد کرده و حدود 5 دقیقه تفت میدهیم با یک قاشق روغن روی حرارت کم ، ساقه قارچ ها را هم ریز ریز کردن و به مرغ اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه دوباره قارچ را با مرغ تفت میدهیم.

    مرحله 3

    آرد را با خامه ترش مخلوط می کنیم و به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پنیر فتا خودش کمی نمک دارد و در ریختن نمک دقت نمایید.

    مرحله 4

    در حالی که مخلوط را از روی حرارت برداشته تا خنک شود ، فر را با 360 فارنهایت روشن می کنیم.

    مرحله 5

    مرغ و مخلوط قارچ را با پنیر فتا خرد شده و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط می کنیم و با مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر می کنیم و روی آنها را با پنیر موتزارلا خرد شده می پوشانیم و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان