اردور و پیش غذا
قارچ شکم پر با مرغ و پنیر فتا
مناسب برای 5 نفر :
گوشت مرغ : 200 گرم
پنیر فتا : 75 گرم
قارچ بزرگ تازه : 10 عدد
خامه ترش : 4 قاشق غذاخوری
آرد : یک قاشق غذاخوری
پنیر موتزارلا خرد شده : نصف لیوان
جعفری خرد شده: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و سفید : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
یک پیش غذای لذیذ و همه پسند
مرحله 1
قارچ به طور کامل بشویید، با استفاده از چاقو کوچک ساقه قارچ را جدا می کنیم . کلاه قارچ ها را در یک ظرف گذاشته و کمی نمک به آنها می زنیم.
مرحله 2
مرغ را خیلی ریز خرد کرده و حدود 5 دقیقه تفت میدهیم با یک قاشق روغن روی حرارت کم ، ساقه قارچ ها را هم ریز ریز کردن و به مرغ اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه دوباره قارچ را با مرغ تفت میدهیم.
مرحله 3
آرد را با خامه ترش مخلوط می کنیم و به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پنیر فتا خودش کمی نمک دارد و در ریختن نمک دقت نمایید.
مرحله 4
در حالی که مخلوط را از روی حرارت برداشته تا خنک شود ، فر را با 360 فارنهایت روشن می کنیم.
مرحله 5
مرغ و مخلوط قارچ را با پنیر فتا خرد شده و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط می کنیم و با مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر می کنیم و روی آنها را با پنیر موتزارلا خرد شده می پوشانیم و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم.