خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
959K
فینگرفود های دورهمی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۵:۲۸ ۱۳۹۵/۱/۲۵
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
مواد اولیه :
روغن زیتون یا روغن کنجد برای سرخ کردن
سیررنده شده - 2 حبه
قارچ500 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
آرد یک و نیم فنجان
پیازمتوسط -رنده شده -1 عدد
آرد ذرت 1 قاشق سوپ خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
آب یک و نیم فنجان ( یا تخم مرغ : 1 الی 2 عدد )
ادویه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت ، بکینگ پودر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
سپس آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید
به مدت 10 دقیقه خمیر را استراحت دهید.
سپس سیر و پیاز را اضافه کرده
قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.
حالا قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.
روغن را داخل ماهیتابه بزارید داغ شه.
قارچ ها را با روغن داغ شده تقریبا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد پخت قارچ ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود
نکته :
میتونین فقط از پودر سوخاری به جای آرد ها استفاده کنید
از بکینگ پودر میشه استفاده نکرد
هر ادویه ای که دوست داشته باشید میشه استفاده کرد
نوش جان
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات