#فینگر_بادمجون
فینگر فود بادمجون و کدو
بادمجونای قلمی رو انتخاب میکنیم با پوست حلقه حلقه کرده کمی نمک میزنین و سرخ میکنیم بعد نون لواش رو به شکل نوار قیچی کرده و حلقه های بادمجون رو روی لبه نون نواری شده گذاشته به این صورت که نیمی از حلقه های بادمجون باید بیرون از لبه نون قرار بگیره بعد حلقه بعدی بادمجون را روی نصف حلقه قبلی بادمجون گذاشته و تا انتهای نون میچینیم بعد روی بادمجون کمی فلفل سیاه میریزیم سپس روی نیمه نون که نواری برش دادیم و بادمجون نچیدیم پنیر خامه ای زده و رو بادمجون ها برگردانده و تا میکنیم سپس نون را رول کرده و خلال دندون داخلش میزنیم تا فیکس بشه
برای رز کدو هم کدوهارو با پوست حلقه کرده در کمی نمک و فلفل و زرد چوبه زده و سرخ میکنیم،رز کدو ها رو هم دقیقا مثل بادمجون میپیچیم برای کدو هم از پنیر استفاده میکنیم