خانه
959K

فینگرفود های دورهمی

  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #فینگر_بادمجون


    فینگر فود بادمجون و کدو
    بادمجونای قلمی رو انتخاب میکنیم با پوست حلقه حلقه کرده کمی نمک میزنین و سرخ میکنیم بعد نون لواش رو به شکل نوار قیچی کرده و حلقه های بادمجون رو روی لبه نون نواری شده گذاشته به این صورت که نیمی از حلقه های بادمجون باید بیرون از لبه نون قرار بگیره بعد حلقه بعدی بادمجون را روی نصف حلقه قبلی بادمجون گذاشته و تا انتهای نون میچینیم بعد روی بادمجون کمی فلفل سیاه میریزیم سپس روی نیمه نون که نواری برش دادیم و بادمجون نچیدیم پنیر خامه ای زده و رو بادمجون ها برگردانده و تا میکنیم سپس نون را رول کرده و خلال دندون داخلش میزنیم تا فیکس بشه
    برای رز کدو هم کدوهارو با پوست حلقه کرده در کمی نمک و فلفل و زرد چوبه زده و سرخ میکنیم،رز کدو ها رو هم دقیقا مثل بادمجون میپیچیم برای کدو هم از پنیر استفاده میکنیم

    نتیجه تصویری برای فینگر فود بادمجون و کدو

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۳/۹/۱۳۹۵   ۱۱:۲۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان