تزئین کیک خامه با فرم گرفته
یکی از سوالات متداول در زمینه تزئین کیک خامه فرم گرفته هست . فعلا آسون ترین روشش رو معرفی میکنم و بعدا روش های دیگه رو هم توضیح میدم.
بهترین و آسون ترین روش تهیه خامه مخصوص قنادی هست. این خامه ها درصد چربی بالایی دارن و به همین دلیل به راحتی و بدون دردسر فرم میگیرن. کاملا تضمینی.
خوبیه این خامه ها اینه که شیرین شده و دارای اسانس هم هستند.
پس فقط کافیه از مغازه های لوازم قنادی خامه منجمد مخصوص قنادی تهیه کنید. موقع استفاده از خامه رو از فریزر خارج کنید و وقتی به حالت نیمه منجمد در اومد حدود 15 تا 20 دقیقه خامه رو با همزن بزنید تا فرم بگیره.
در ادامه با انواع روشهای تزئین کیک و تهیه خامه خانگی آشنا میشین با ما همراه باشین