ژله_طرح_ماء_الشعیر (شیک و مجلسی)
ژله موز یا آناناس رو طبق دستورش درست کنید.
نصف مواد رو داخل یخچال بذارید و بعد از اینکه یه کم خودشو گرفت اونا رو از یخچال بیرون آورده و با چنگال هم بزنید تا حبابدار بشه.بعد از تشکیل حباب ژله ها رو داخل جام میریزیم و دوباره میذاریم توی یخچال.نصف دیگر مواد که بیرون از یخچال بود رو با دور تند همزن به قدری بزنید تا کف کنه و شکلی شبیه به سفیده تخم مرغ پیدا کنه.
حالا کف ها رو با قاشق روی ژله های حبابدار داخل جام ریخته و مجددا داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره.تقریبا یک ساعت بعد آماده است.