●ژله نیمرو●
●مواد لازم ژله نیمرو :
ژله آلوورا : 1 بسته
ژله پرتقال : 1 بسته
بستنی وانیلی : 1 لیوان
●طرز تهیه ژله نیمرو :
ژله پرتقال را با 1لیوان آبجوش بخوبی حل کن تا اثری از دونه های ژله باقی نمونه.
بستنی وانیلی رو کم کم اضافه کن تا به رنگ دلبخواه دست پیدا کنی
(نه خیلی رنگ و رورفته باشه نه خیلی نارنجی غیر طبیعی و به رنگ زدره تخم مرغ نزدیک شه)
بعد جا تخم مرغی رو یک مقدار چرب کن و ژله رو در اون بریز تا ببنده
ژله الوورا رو با 1 لیوان آبجوش بخوبی حل کن و سپس بستنی را بهش اضافه کن و خوب هم بزن.
نصف مواد رو در دیس تقریبا نازک ریز تا یک مقدار ببنده، ولی سفت نشه.
حال زرده ها رو روی سفیده ها بچین و بقیه سفیده ها رو دور تادور زرده ها بریز فقط حواست باشه زیاد نازک نشه (چون بعدا نمیشه از ظرف جدا کرد ) و نه اینکه زیاد پهن شه که به سفیده ی شباهت نداشته باشه.
مثل تخم مرغ برش بده و در ظرف مورد نظر بچین( زیاد هم لازم نیست با دقت بریده شه چون هرچی بی نظم تر بشه بیشتر به نیمرو شبیه میشه