خانه
235K

آموزش انواع ژله (ژله های متنوع و زیبا)

  • ۱۷:۴۹   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    سيب را از وسط نصف كنيد برش هاي نازك بزنيد با كمي شكر و ابليمو پنج دقيقه بپزيد و برش ها را با فاصله روي هم بچينيد و رل كنيد و درون پياله قرار دهيد و ژله را اماده كنيد و روي سيب رول شده بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا ژله بسته شود .نوش جان♡

    مواد لازم: 
    سیب قرمز 1عدد 
    شکر 1پیمانه(استکان) 
    آب 2پیمانه 
    آبلیموی تازه 2قاشق غذاخوری 
    پودر ژله الوورا یا آناناس یک بسته 
    پودر ژله رنگی یک بسته 

    طرز تهیه: 
    سیب با رنده به حلقه های نازک برش دادم..من به کمک رنده وی نازک برش دادم شما اگه این رنده رو ندارید سعی کنید که خیلی نازک برشش بدید 

    آب وشکر ریختم داخل دیگ گذاشتم رو گاز یه جوش که خورد آبلیمو رو اضافه کردم گذاشتم تا یه جوش دیگه بخوره بعدش گازو خاموش کردم سیب ها رو ریختم داخلش سر پوش دیگم گذاشتم سرش یه کم که موند سیب ها نرم شدن 

    از وسط نصفشون کردم.. سیب ها رو بر داشتم دور هم چیدم تا به شکل گل در بیاد.. 

    پودر ژله رو با یک استکان آب جوش حل کردم بعدم یه استکان آب سرد بهش اضافه کردم نصفش ریختم داخل ظرف گذاشتم داخل یخچال تا سفت بشه(بقیه رو گذاشتم بیرون یخچال) وقتی که بست گل گذاشتم داخل ظرف روی ژله گرفته شده بقیه ژله ریختم روش گذاشتم تا بقیه ژله هم بگیره 

    یکم که خودشو گرفت یه بسته ژله رنگی ریختم روش. اینجوری جلوه کار بیشتر میشه. برای سرو تک نفره دیگه لازم نیست گل رو برعکس بزاریم چون تو همون ظرف سرو میشه

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان