ژله تزریقی
مواد لازم:
ژله آلوئهورا دو بسته
آبجوش دو پيمانه
خامه صبحانه يك پيمانه
رنگهاي خوراكي به ميزان لازم
سرنگ چهار عدد
شير ۲/۳ پيمانه
ژله آناناس نصف بسته
طرز تهیه:
ژله آلوئهورا را با آبجوش مخلوط كرده، روي حرارت ملايم قرار داده و به مدت پنج دقيقه هم زده تا يكدست شود، سپس از روي حرارت برداشته پس از كمي خنك شدن داخل ظرف نشكن گودي ريخته، به مدت سه ساعت در يخچال ميگذاريم تا ژله فرم بگيريد. خامه را در چهار ظرف ريخته و با رنگهاي خوراكي به دلخواه رنگ ميكنيم. پس از مخلوط كردن رنگها با خامه اگر سفت بود مقدار كمي شير افزوده تا كمي رقيق شود، (به صورتي كه بتواند به آرامي از سرنگ خارج شود) سرنگها را از خامه رنگي پر كرده، سر سوزن سرنگها را وصل ميكنيم. ژله را از يخچال بيرون آورده، به چهار قسمت مثلث فرضي تقسيم كرده و از لبه مثلث شروع ميكنيم. سر سرنگ را به طور مستقيم تا نيمه ژله به آرامي فرو برده و با فشار دادن بيستوله سرنگ و بيرون آمدن خامه همزمان سرنگ را بيرون آورده، به اين ترتيب يك خط رنگي مانند پرچم گل داخل ژله ايجاد ميشود، به اين ترتيب همين کار را مجددا كنار هم انجام داده و دقت ميكنيم كه هر چه به طرف لبه ظرف ميرسيم سرنگ را به صورت اريبتر فرو برده تا پرچمها زيباتر به نظر برسد (هرگاه از رنگ روي سطح ژله بيرون زده شد هر دفعه با يك دستمال مرطوب آن را پاك كنيد تا بتوانيد دقت بيشتري در حين كار داشته باشيد) و هر مثلث را به يك رنگ زده تا تمام سطح ژله پر شود، باقي مانده شير را گرم كرده، با ژله آناناس مخلوط ميكنيم، سپس روي حرارت ملايم قرار داده تا مخلوط يكدست شود. از روي حرارت برداشته پس از خنك شدن روي ژله آلوئهورا ريخته و به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم تا ژله فرم بگيرد، سپس ته ظرف نشكن را داخل آب داغ يك لحظه فرو برده تا ژله از ظرف جدا شود، ظرف مسطحي را روي ظرف گذاشته و برگردانده تا ژله از آن جدا شود و به دلخواه دور آن را تزيين و سرو مينماييم.