ژله سیب
سیب زرد و قرمز
یک بسته ژله آلوورا و برای روی کار از هر رنگ و طعم ژله ای که دوست دارید استفاده کنید.
از هر یک عدد سیب میتوان دو عدد گل درست کرد.
سیب ها را اسلایس کرده و در آب و شکر و کمی آبلیمو( برای جلوگیری از تغییر رنگ سیب ) به مدت 10 دقیقه بجوشانید. ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش به روش بنماری حل کردا وبعد 2/3 لیوان آب سرد آماده کنید.
سیب ها را بعد از سرد شدن ازکوچکترین برش که شکل لوله در آورده و به عنوان مرکز گل کرده شروع به درست کردن کنید . چون سیب با شکر پخته شده موقع درست کردن گل برش ها بهم میچسبند.اگر از هم باز میشدند میتوانید از خلال دندان استفاده کنید.
در ظرف ژله نیمی از ژله آلورا را ریخته و گل ها را برعکس داخل ژله گذاشته ، برای برگ میتوانید از برگهای پونه یا نعنا استفاده کنید . ژله را در یخچال گذاشته بعد از یک ساعت که بسته شد مابقی ژله آلوورا را بریزید. اگر از خلال دندان استفاده کردید در این مرحله آرام از گل ها خارج کنید. برای لایه آخر هم از هر نوع ژله ای کا دوست دارید استفاده کنید. وقتی ژله کامل وبسته شد برگردانید.از این مدل ژله به صورت تک نفره هم میتوان درست کرد.