ژله ماهی
برای این ژله ما اول قالب رو خیس کرده میزاریم تو فریزر تا ی لایه یخ نازک بزنه
بعد ژله کرم رنگ و درست میکنیم
3 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین سر صاف رو درون ی لیوان آب آناناس حل میکنیم میزاریم ب روش بن ماری حل شه بعد 1/2 لیوان بستنی و 3 قاشق غذاخوری پر خامه رو با هم ترکیب کرده هم زده بعد ب پودر ژلاتین و آب آناناس اضافه میکنیم. حالا مایه کرم رنگ ما آماده شده. ی کم قسمت دم ماهی ک شیار شیار داره میریزیم تا شیار ها پر بشن و ی کم هم وسط ماهی در حد چند قاشق ب مدت 15 دقیقه میزاریم فریزر بعد درش میارم اگه دیدیم وسط،و دم ماهی ژله کرم پخش شده اضافاتش رو خودمون با چاقو در میاریم. بعد ژله پرتقال ک نارنجی هست و درست کردیم و خنک خنک شده رو اضافه میکنیم میزاریم یخچال. وقتی،گرفت از ظرف خارج میکنیم. حالا نوبت ماهی کرم رنگه ک ابتدا رنگ نارنجی رو قسمت وسط،و دم ماهی میریزیم بعد از گرفتن ترکیب آب آناناس و شکر و شیر و.خامه. شکر یادم رفت بگم 2 قاشق غذاخوری کافیه.