ژله میان تهی
لایه پایینی ژله رو درست میکنیم و میریزیم تو جام...میشه ژله ساده باشه یا ژله بستنی..دو لایه...یا...میشه گذاشت کج ببنده...حتی میتونید یه گل رولی درست کنید بزارید ته جام و مقدار کمی توش ژله بریزین تا ته جام ثابت بمونه و بعد لایه بالاش رو بریزین...بعد برای لایه بالایی ژله رو درست میکنیم و میریزیم تو جام...البته اروم و اینکه ژله تون سرد باشه....سر جام رو سلفون میکشیم...کاملا بکشید و جمعش کنید تا درز نکنه...جام رو بر عکس میکنیم و میزاریم تا ژله مون سفت شه حدودا45دقیقه....حالا جام رو صاف کرده و سلفون رو اروم بردارید از روی ژله...ژله تون اماده سرو است