خانه
72.5K

انواع مربا

  • ۰۸:۴۷   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
    مربای لبو

    نحوه تهیه انواع مربای خوشمزه
     
    طرز تهیه:
    ابتدا لبو را شسته و آن را به شكل دلخواه خرد كرده و یا رنده كنید .سپس 5پیمانه آب به آن اضافه كرده و نیم ساعت بپزید.سپس شكر را اضافه كرده و 15دقیقه دیگر هم مربا را بپزید تا شیره آن قورام بیاید.در انتهای پخت وانیل را اضافه كنید و مخلوط كرده و بعد از خاموش كردن شعله آبلیمو و گلاب را هم اضافه كنید.
     
     
    نكات:
    1)در صورت تمایل میزان گلاب را بیشتر یا كمتر كنید.
     

    2)در صورتی كه لبو را رنده میكنید از آب كمتری استفاده كنید تا مربا له نشود.

     

    3)اضافه كردن آبلیمو تنها برای جلوگیری از شكرك زدن است.از اضافه كردن مقدار زیاد آن اجتناب كنید.همچنین میتوانید به جای آبلیمو از جوهر لیمو هم استفاده كنید.

     

    4)نگهداری مربا باید در مکانی سرد و خشک صورت گیرد.

     

    5)طبخ مربا بایستی در ظرف در باز صورت گیرد.

     
     
     
    6)پخت مربا بایستی سریع با شعله زیاد و منظم و ضمن هم زدن مرتب با کفگیر صورت گیرد. هر چه ماده اولیه ریزتر باشد، عمل حرارت دادن باید سریع‌تر انجام شود. در مورد مواد درشت عمل پخت به آهستگی صورت می‌گیرد تا آب ماده به‌راحتی وارد شربت شده و قند شربت نیز به داخل آن نفوذ پیدا کند.
     
     

    7)جدا کردن کف از روی مربا باید در پایان کار صورت گیرد. جهت جلوگیری از تولید کف، می‌توان به اندازه یک قاشق کره به آن اضافه کرد.

     
     

    مواد اولیه :
    گلاب 1قاشق غذاخوری (اختیاری)
    لبو 1كیلو
    آب 5پیمانه
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    شكر 4ونیم پیمانه
    آبلیمو نصف قاشق چایخوری

     
     
    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۷/۴/۱۳۹۸   ۱۴:۴۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان