مربای انجیر
![طرز تهیه مریای انجیر یک مربای بسیار خوشمزه و مقوی طرز تهیه مریای انجیر یک مربای بسیار خوشمزه و مقوی](http://www.talab.ir/wp-content/uploads/2015/06/806332854-talab-ir.jpg)
مواد لازم :
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
طرز تهیه :
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شودبرای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.