خانه
72.6K

انواع مربا

  • ۰۸:۵۳   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    مربای انجیر

    طرز تهیه مریای انجیر یک مربای بسیار خوشمزه و مقوی

    مواد لازم :

    شکر: 800 گرم

    انجیر: یک کیلو‌

    آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری

    گلاب: 2 قاشق غذا‌خوری

    آب: یک لیوان

     طرز تهیه :

    ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.

    در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شودبرای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان