خانه
72.6K

انواع مربا

  • ۰۸:۵۵   ۱۳۹۴/۶/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    بهترین مرباها را درست کنید.

    قوام آمدن مربا

     

    تشخیص قوام آمدن مربا :

    1- مقداری از مربای در حال جوش را بر داشته تا کمی سرد شود . سسپس مقداری از آن را در وسط دو انگشت خود گرفته و انگشت ها را باز کنید . اگر بصورت نخ کشیده شد قوام آمده است .

    2- قطره ای از مربا را داخل کمی آب سرد بیندازید اگر در ته ظرف رفت و باز نشد قوام آمده است .

     

    کپک زدن مربا

     

     

    در صورت کپک زدن مربا چه باید کرد ؟

    اگر مربای شما کپک زد ، باید بدانید که زمان پخت آن کم بوده و باید لایه ی کپک زده را از روی مربا جدا کنید و دوباره باقی مانده ی مربا را بگذارید تا بپزد .

     

     

    جلوگیری از کپک زدن مربا :

    برای اینکه مربای شما کپک نزند در آخرین مرحله ی پخت 2-1 قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید .

     

     

    مربا خوش رنگ

     

    خوش رنگ شدن مرباها :

    برای خوش رنگ شدن مرباهایی نظیر هویج ، پوست هندوانه ، به ، سیب و غیره می توانید به آن کمی زعفران اضافه کنید . زعفران عطر و بوی بسیار خوبی به مربای شما خواهد داد .

     

     

    شکرک مربا

     

    اگر مربای شما شکرک زد :

    1- کمی آب و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید ، بگذارید دوباره بجوشد .

    2- شیشه را درون ظرف آب سرد گذاشته و روی اجاق قرار دهید تا آب جوش بیاید و شکرک مربا ذوب شود . در نظر داشته باشید هرگز شیشه را درون آب جوش نگذارید . چون باعث شکستن شیشه می شود .

     

     

    مربا

     

    جلوگیری از ورود هوا به داخل مربا :

    برای جلوگیری از ورود هوا به داخل مربا روی آن را با کاغذ آلومینیوم ( فویل ) بپوشانید و درب مربا را ببندید . در موقع استفاده فویل را از روی شیشه بردارید .

     

     

    یک توصیه لازم :

    هیچ گاه مربا را درون ظرف خیس نریزید ، زیرا باعث کپک زدن مربا می شود .

    هیچ گاه مربا ی داغ را درون ظرف نریزید بلکه صبر کنید تا کاملا خنک شود ، سپس به ظرف اصلی منتقل کنید .

     

     

    مربا

     

    ترد شدن مربا :

    برای ترد و شکننده شدن بعضی از مرباها نظیر بالنگ ،هویج ، ترب ، کدو ، هندوانه ، خیار ، خربزه می توانید از آب آهک استفاده کنید .

    برای این منظور 2قاشق غذا خوری آهک را درون 2لیتر آب حل کنید سپس میوه ها را در آورده و 24ساعت درون آب شیرین بگذارید . بعد آن را کاملا بشویید وبرای پخت مربا استفاده کنید .

     

     

    مرباخوشمزه

     

    خوشمزه و معطر شدن مربا :

    برای معطر و خوشمزه تر شدن مربا از چاشنی هایی نظیر هل برای سیب وبه ،چوب دارچین و وانیل ویا گلاب برای مربای آلبالو استفاده کنید .

     

    زمان پخت مربا :

    زمانی مربای شما پخته است که کف کرده باشد . در این موقع می توانید زیر اجاق را خاموش کنید.

     

     

    مربا

     

    جلوگیری از سیاه شدن سیب برای مربا :

    بعد از پوست کندن سیب آن را در محلول آب سرد و کمی آبلیمو قرار دهید . با انجام این کار سیب شما تغییر رنگ نمی دهد . بعد از 10 دقیقه می توانید برای پختن مربا از سیب استفاده کنید .

     

    چند نکته در مورد آلبالو و به :

    درب ظرف مربای آلبالو را در حال پخت نباید گذاشت .زیرا مربا سرریز می شود و تمام آب مربا از ظرف خارج می شود . اما در ظرف مربای به، را همیشه ببندید زیرا رنگ آن بهتر می شود.

     

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان