خانه
72.5K

انواع مربا

  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28097 |24368 پست

    مربای سیب

    مواد لازم:

    سیب ریز یک کیلو گرم

    شکر 5 لیوان

    آب 3 لیوان

    جوهر لیمو 1.4 قاشق چایخوری

     


     

    طرز تهیه:

    داخل یه کاسه آب میریزیم و نصف فنجان آبلیمو یا سرکه داخل آب میریزیم و کنار دستمون میگذاریم. سیبها رو پوست میگیریم و از ته چاقوی نازک رو فرو میکنیم داخل سیب و هسته هاش رو در میاریم، فقط طوری که دم سیب جدا نشه. سیب ها رو داخل آب می اندازم

    برای این توی آب سرکه یا آبلیمو میریزیم که سیبها سیاه نشن.

     


     

    3 لیوان آب و شکر رو توی قابلمه ترجیحا لعابی میریزیم و روی شعله میگذاریم تا شکر حل بشه.

    جوهر لیمو رو اضافه میکنیم.

     


     

    آب سیبها رو خالی میکنیم و سیبها رو داخل شیره می ریزیم و با شعله کم میگذاریم سیبها پخته و شیره قوام بیاد. جدود نیم ساعت تا 45 دقیقه بسته به شعله طول میکشه تا مربا قوام بیاد. در این حین کف روش رو هم تا حد امکان بگیرید.

     


     

    نمیدونم از عکس متوجه میشید یا نه باید غلظت شیره به این حد برسه شیره این مربا بعد از خنک شدن حالت ژلاتینی داره.

     


     

    برای اینکه بدونید شیره قوام اومده یا نه یک قاشق از شیره رو داخل یک نعلبکی بریزید و توی فریزر بگذارید تا چند دقیقه ای خنک بشه بعد خارج کنید و نعلبکی رو تکون بدید از شیره به سختی توی نعلبکی تکون بخوره شیره قوام اومده ولی اگه هنوز رقیق و شل باشه باید بیشتر بجوشه.

     


    میتونید با اضافه کردن زعفران یا رنگ خوراکی قرمز مربای سیب زرد یا قرمز داشته باشید. 

    نکته:

    برای معطر کردن این مربا میتونید نصف لیوان گلاب یا چند تا دونه هل استفاده کنید.

    پ ن:اضافه کردن یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده در اواخر پخت مربا باعث خوشرنگ و خوش طعم شدن مرباتون میشه. این مربا رو من بازم پختم و اینبار زعفران زدم که خیلی خوب شد.

    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۷/۴/۱۳۹۸   ۱۴:۴۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان