مربای هویج به شکل گل میخک
مواد لازم:
هویج نیم کیلو
شکر نیم کیلو
آب نصف حجم شکر
آبلیمو 1 قاشق مربا خوری
آهک نصف پیمانه و آب برای آهک 1 لیتر
گلاب نصف لیوان یا چند دانه هل یا وانیل
طرز تهیه:
هویج ها رو پوست بگیرید و با استفاده از پوست کن یا رنده چیپس ورقه ورقه کنید.(من از رنده v استفاده کردم)
روی هویجها رو نمک بپاشید تا نرم بشه تا بتونیم بپیچیم.
هویجها رو به شکل عکس برش میزنیم.
از یک طرف هویجها رو میپیجیم و در آخر با خلال دندان محکم میکنیم.یک ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم تا نمک هویجها گرفته بشه.
آهک رو با آب مخلوط میکنیم و خوب هم میزنم و میگذاریم تا آهک ته نشین بشه.آب روی آهک رو توی ظرف جدا میکنیم و هویجها رو داخل آب آهک به مدت 12 ساعت قرار میدیم.بعد هویجها رو داخل آب معمولی میریزم و به مدت 6 ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم. تو این مدت چند بار آب رو عوض میکنیم.
هویجها رو داخل آب میریزم و نیم ساعت اونها رو میپزیم.
شکر و آب رو داخل قابلمه ترجیحا لعابی میجوشاینم.هویجها رو داخل شیره می ریزیم به مدت 20 دقیقه میجوشاینم وگلاب رو توی مربا میریزم و با 5 تا 10 دقیقه تا قوام بیاد بعد یه قاشق آبلیمو رو میریزم و بعد از چند جوش مربا آماده است.