خانه
72.6K

انواع مربا

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    مربای هویج به شکل گل میخک

    مواد لازم:

    هویج نیم کیلو

    شکر نیم کیلو

    آب نصف حجم شکر

    آبلیمو 1 قاشق مربا خوری

    آهک نصف پیمانه و آب برای آهک 1 لیتر

    گلاب نصف لیوان یا چند دانه هل یا وانیل

     

     

     

    طرز تهیه:

    هویج ها رو پوست بگیرید و با استفاده از پوست کن یا رنده چیپس ورقه ورقه کنید.(من از رنده v استفاده کردم)

    روی هویجها رو نمک بپاشید تا نرم بشه تا بتونیم بپیچیم.

     

     

    هویجها رو به شکل عکس برش میزنیم.

     

     

    از یک طرف هویجها رو میپیجیم و در آخر با خلال دندان محکم میکنیم.یک ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم تا نمک هویجها گرفته بشه.

     


    آهک رو با آب مخلوط میکنیم و خوب هم میزنم و میگذاریم تا آهک ته نشین بشه.آب روی آهک رو توی ظرف جدا میکنیم و هویجها رو داخل آب آهک به مدت 12 ساعت قرار میدیم.بعد هویجها رو داخل آب معمولی میریزم و به مدت 6 ساعت داخل آب معمولی قرار میدیم. تو این مدت چند بار آب رو عوض میکنیم.

    هویجها رو داخل آب میریزم و نیم ساعت اونها رو میپزیم.

    شکر و آب رو داخل قابلمه ترجیحا لعابی میجوشاینم.هویجها رو داخل شیره می ریزیم به مدت 20 دقیقه میجوشاینم وگلاب رو توی مربا میریزم و با 5 تا 10 دقیقه تا قوام بیاد بعد یه قاشق آبلیمو رو میریزم و بعد از چند جوش مربا آماده است.

     


    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۱۷/۴/۱۳۹۸   ۱۴:۴۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان