خانه
72.6K

انواع مربا

  • ۱۷:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48331 |46689 پست

    مرباي به و گردو

    مواد اولیه :
    به يك كيلوگرم
    شكر 800 گرم
    گردوي خرد شده 500 گرم
    آب يك پيمانه
    پودر هل يك قاشق غذاخوري
    آبليمو يك قاشق مرباخوري


    طرز تهيه:
    به را به صورت نگيني خرد مي‌كنيم. شكر، آب و به را در قابلمه‌اي ريخته و روي شعله گاز مي‌گذاريم تا با حرارت ملايم جوش بيايد زماني كه شكر قوام آمد و به پخته شد، هل و آبليمو را مي‌افزاييم. گردوي خرد شده را كمي تفت داده و به مرباي آماده شده اضافه مي‌كنيم و از روي حرارت بر مي‌داريم. در ظرف مورد نظر سرو و تزيين مي‌كنيم.

    عکس و تصویر مربای به و گردو

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان