خانه
72.6K

انواع مربا

  • ۰۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    مربای_شاه_توت  

    🌿 مواد لازم:

    شاه توت 1 کیلوگرم 

    شکر 1 کیلوگرم

    آبلیمو 1 قاشق چایخوری

    🌿 طرز تهیه:

    دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، روی شاه توت ها شکر بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا آب بیندازد.

    پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 15 دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود ( تا اندازه ای بپزید که شاه توت ها له نشوند ، در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بردارید ).

     

    پس از پخت آبلیمو را به مربا اضافه کنید ، قابلمه را کناری قرار دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید ، برای تهیه شیره مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.

     

    🍀 مارمالاد شاه توت:

    برای تهیه مارمالاد شاه توت میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن له کنید سپس شکر روی آن بپاشید ، در اواسط پخت 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید و کمی اسانس وانیل به آن اضافه کنید.

    انواع مربا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان