مرباى توت فرنگى
توت فرنگى ميوه اى بهارى و سرشار از انواع ويتامين ، آنتى اكسيدانهاى مفيد و املاح معدنى فراوان ميباشد .
مواد لازم :
توت فرنگى ١ كيلو
شكر ٨٥٠ گرم تا يك كيلو
(بسته به شيرينى خود توت فرنگى)
وانيل. نوك ق چ
طرز تهيه :
ابتدا توتها را شسته و دم آنرا جدا كنيد ، كمى از شكر را كف قابلمه بريزيد و روى آن مقدارى توت فرنگى سپس دوباره شكر و توت فرنگى
ظرف را يك شب در يخچال قرار دهيد تا توتها آب انداخته و شكر كمى حل شود قابلمه را كه بهتر است از جنس لعابى و يا سراميكى باشد روى حرارت قرار دهيد و بعد از اينكه جوش آمد بيست دقيقه صبر كنيد تا بجوشد . كف روى مربا را با كفگير بگيريد .
بعد از طى مدت زمان بيست دقيقه توتها را با كفگير از قابلمه خارج كنيد و كنار بگذاريد و ده دقيق ديگر شربت را بجوشانيد تا قوام بيشترى پيدا كند در انتها توتها را دوباره به شربت منتقل كرده و وانيل را اضافه كرده و بعد از يكى دو جوش از روى حرارت برداريد .
نكته:
خارج كردن توتها بعد از بيست دقيقه براى جلوگيرى از له شدن توتها و خوشرنگتر ماندن آنهاست .
هميشه بعد از پخت مربا يك روز زمان دهيد و بعد مربا را در شيشه مورد نظر براى نگهدارى بريزيد
نوش جان