خانه
72.6K

انواع مربا

  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۵/۳/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    مرباى توت فرنگى

    توت فرنگى ميوه اى بهارى و سرشار از انواع ويتامين ، آنتى اكسيدانهاى مفيد و املاح معدنى فراوان ميباشد .

    مواد لازم :

    توت فرنگى             ١ كيلو 

    شكر                   ٨٥٠ گرم تا يك كيلو 

    (بسته به شيرينى خود توت فرنگى)

    وانيل.            نوك ق چ 

    طرز تهيه :

    ابتدا توتها را شسته و دم آنرا جدا كنيد ، كمى از شكر را كف قابلمه بريزيد و روى آن مقدارى توت فرنگى سپس دوباره شكر و توت فرنگى 

    ظرف را يك شب در يخچال قرار دهيد تا توتها آب انداخته و شكر كمى حل شود قابلمه را كه بهتر است از جنس لعابى و يا سراميكى باشد روى حرارت قرار دهيد و بعد از اينكه جوش آمد بيست دقيقه صبر كنيد تا بجوشد . كف روى مربا را با كفگير بگيريد .

    بعد از طى مدت زمان بيست دقيقه توتها را با كفگير از قابلمه خارج كنيد و كنار بگذاريد و ده دقيق ديگر شربت را بجوشانيد تا قوام بيشترى پيدا كند در انتها توتها را دوباره به شربت منتقل كرده و وانيل را اضافه كرده و بعد از يكى دو جوش از روى حرارت برداريد .

    نكته:

    خارج كردن توتها بعد از بيست دقيقه براى جلوگيرى از له شدن توتها و خوشرنگتر ماندن آنهاست .

    هميشه بعد از پخت مربا يك روز زمان دهيد و بعد مربا را در شيشه مورد نظر براى نگهدارى بريزيد 

    نوش جان 

    انواع مربا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان