خانه
72.6K

انواع مربا

  • ۱۱:۴۴   ۱۳۹۵/۶/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    مرباي مغز گردوي تازه:

    مغز گردو از پوست درآورده 250 گرم

    شکر نيم کيلو

    آب 2/3 ليوان 

    زعفران آب کرده 1 استکان کوچک

    آبليمو تازه 2 ق.غ

    هل کوبيده در صورت تمايل

    طرز تهيه:گردوهارو از پوست سبز جدا کرده،درون آب ولرم ريخته تا پوسته هاي قهوه اي رو راحتتر جدا کنيم.بعداز يک روز يا چند ساعت(بسته به جنس و تازگي گردو داره) درون قابلمه آب  در حال جوش ريخته و تا يه جوش زد صاف مي کنيم هم مغز پخت ميشه،هم پوسته هارو ميتونين اينطوري جدا کنين.

    شکر رو با آب ميزاريم تا شهد مربا قوام پيدا کنه،آبليمو هم اضافه کرده وقتي شهد قوام پيدا کرد گردو را اضافه کرده و بزاريم چند جوش بزنه تا شهد بر مغز گردو بعد زعفران اضافه کرده تا رنگ بگيره.در صورت تمايل ميتونين بجاي زعفران از آب زرشک يا آلبالو براي رنگش استفاده کنين.

    نکته:براي من مقدار آبي که براي شهد استفاده.کردم کم بود اينو از تجربه خودتون استفاده کنين که سفت نشه.

    و اينکه براي جدا شدن پوسته هاي نازک از گردو ميتونين داخل آب نمک بريزين تا زودتر جدابشن،بعدش چندبار تو آب بجوشونين که شوريش گرفته بشه.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان