خانه
72.3K

انواع مربا

  • ۱۰:۵۴   ۱۳۹۸/۸/۲۲
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت مربای کدو حلوایی

    مواد لازم :

    کدو نگینی خرد شده یا قالب زده شده ۱ کیلو
    شکر ۱ کیلو
    آهک خوراکی ۲۵۰ گرم
    وانیل نصف ق چ
    هل چند دانه
    گلاب در صورت تمایل دو ق غ
    یک تکه چوب دارچین
    آبلیمو ۱ تا ۲ ق غ
    زعفران ۱ ق غ
    طرز تهیه

    ابتدا آهک رو در یک ونیم لیتر آب حل میکنیم و اجازه میدیم تا ته نشین بشه بعد آب زلال روبه آرومی روی کدوهای خرد شده یا قالب زده میریزیم ( ته ظرف رو دور میریزیم )
    ۱۲ ساعت بعد کدو ها رو آبکش میکنیم و با آب سرد تمیز آبکشی میکنیم و دو الی سه بار آب میکنیم و بعد از یکربع بیست دقیقه آبکشی میکنیم تا آهک اون کاملا از بین بره
    در مرحله بعد هم بمدت ۵ دقیقه میجوشونیم و آبکش میکنیم
    شکر و دو لیوان آب رو روی حرارت قرار میدیم یه مقدار که جوشید کدوها بهش اضافه میشن( با چوب دارچین و هل و زعفران )تا باهم بجوشه و شهد به خورد کدوها بره ( کف روی مربا مرتبا باید گرفته بشه) به غلظت دلخواه که رسید، وانیل و آبلیمو رو اضافه میکنیم چند تا جوش که خورد از روی حرارت برمیداریم تا سرد بشه
    موقع خالی کردن در ظرف مورد نظر جوب دارچین هم داخلش باشه تا عطر و طعم خوبی به مربامون بده

    انواع مربا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان