خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
دسر و نوشیدنی
212K
انواع نوشیدنی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۱:۳۱ ۱۳۹۵/۵/۳
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48381
|
46689 پست
شربت آلبالو رو که درست میکنیم یه جورایی یا رنگش قشنگ نمیشه یا عطرش از بین میره یا شیرین میشه خلاصه روش من هم راحت هم خوش رنگ و بو و هم خیلی به صرفه هستش
آلبالو ها رو بعد از شستن داخل بطری نوشابه میریزم بعد از اینکه یک سوم بطری پر شد کمی شکر میپاشیم بعد دوباره آلبالو ها رو میریزم دو باره شکر …. تا بطری پر بشه بعد درش رو میبندیم و میذاریم فریزر وقتی میخواهیم شربت میل کنیم بطری رو از فریزر در میاریم و تا جایی که ظرفیت داره آب میریزیم و قشنگ تکونی میدیم تا شکر ها تو آب حل بشن در بطری رو باز میکنیم با یه چنگال مانع ریختن آلبالو ها میشیم شربت رو تو پارچ تخلیه میکنیم. دیگه نیازی به یخ نیست چون آلبالو ها یخ زدن خودشون شربت رو خنک میکنن
نکته،،،
وقتی شربت رو تو پارچ ریختیم دوباره با قیف یک لیوان شکر میریزیم تو بطری باز هم میندازیم تو فریزر با این روش شما میتونید حداقل هشت بار از این بطری برای شربت استفاده کنید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
دسر و نوشیدنی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات