خانه
206K

انواع نوشیدنی

  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۵/۵/۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    شربت آلبالو رو که درست میکنیم یه جورایی یا رنگش قشنگ نمیشه یا عطرش از بین میره یا شیرین میشه خلاصه روش من هم راحت هم خوش رنگ و بو و هم خیلی به صرفه هستش 
    آلبالو ها رو بعد از شستن داخل بطری نوشابه میریزم بعد از اینکه یک سوم بطری پر شد کمی شکر میپاشیم بعد دوباره آلبالو ها رو میریزم دو باره شکر …. تا بطری پر بشه بعد درش رو میبندیم و میذاریم فریزر وقتی میخواهیم شربت میل کنیم بطری رو از فریزر در میاریم و تا جایی که ظرفیت داره آب میریزیم و قشنگ تکونی میدیم تا شکر ها تو آب حل بشن در بطری رو باز میکنیم با یه چنگال مانع ریختن آلبالو ها میشیم شربت رو تو پارچ تخلیه میکنیم. دیگه نیازی به یخ نیست چون آلبالو ها یخ زدن خودشون شربت رو خنک میکنن
    نکته،،،
    وقتی شربت رو تو پارچ ریختیم دوباره با قیف یک لیوان شکر میریزیم تو بطری باز هم میندازیم تو فریزر با این روش شما میتونید حداقل هشت بار از این بطری برای شربت استفاده کنید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان