جدول ارزش غذایی
کالری
560
پروتئین
19 گرم
کربوهیدرات
55 گرم
قند
3 گرم
چربی
31 گرم
چربی اشباع شده
76 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 15 دقیقه
پخت 65 دقیقه
مناسب 4 نفر
مواد لازم و ترکیبات
3 عدد سیب زمینی بزرگ ، پوست کنده و ضخیم حلقه شده
75 گرکم خرده ی مغز نان فید تازه
40 گرم پنیر پارمزان رنده شده
2/11 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
2 عدد تخم مرغ ، زده شده
روغن برای سرخ کردن غوطه ور
پودر فلفل چیلی برای پاشیدن روی غذا (دلخواه )
1-سیب زمینی ها را 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم شوند .سپس آنها را آبکش کنید .
2- خرده های نان ، پودر فلفل و پنیر را در یک کاسه خوب مخلوط کنید .بعد آنها را داخل یک بشقاب گود بریزید .تخم مرغ هم زده را نیز در یک بشقاب گود دیگر بریزید .
3- سیب زمینی ها را اول داخل تخم مرغ زده شده و سپس درون مخلوط خرده نان و پنیر بزنید تا خوب روی سطح سیب زمینی را بپوشانند.
4- روغن را در قابلمه بزرگی گرم کنید وبرش های سیب زمینی و پنیر را به تعدادی که هر بار در قابلمه جای می شوند ، به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند .
5- بعد از برشته شدن سیب زمینی ها ،آنها را با یک کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کنید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن آن را به خود جذب کند .مواد سرخ شده را تا آماده شدن بقیه مواد گرم نگه دارید .
6- سیب زمینی های پنیری را به بشقاب مخصوص پذیرایی منتقل کرده و در صورت تمایل روی آن مقداری پودر فلفل بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سر آشپز
شما می توانید سیب زمینی های حلقه شده را پس از فروبردن در مخلوط پنیر و خرده های نان، تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید