جدول ارزش غذایی
کالری
417
پروتئین
3 گرم
کربوهیدرات
20 گرم
قند
1 گرم
چربی
33 گرم
چربی اشباع شده
10 گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی 15 دقیقه
پخت 20 دقیقه
مناسب 4 نفر
مواد لازم و ترکیبات
450گرم سیب زمینی با پوست ،خوب شسته شده
40 گرم /3 قاشق غذاخوری کره ،آب شده
3 قاشق غذا خوری آویشن تازه ،خرد شده
مواد لازم برای تهیه سس مایونز لیمویی:
2 عدد تخم مرغ ، زده شده
2 قاشق چایخوری آب لیمو ترش
یک عدد پوست رنده شده لیمو ترش
یک حبه سیر له شده
کمکی پودر فلفل پاپریکا، نمک و فلفل
1- سیب زمینی ها را به ورقه های کلفت یک سانتیمتری حلقه کنید .
2- سپس آنها را به مدت 5 تا 7 دقیقه در قابلمه حاوی آب جوش بپزید .سیب زمینی ها نباید نرم شوند و بهتر است کمی سفت بمانند .سپس آنها را با یک کفگیر از آب جوش بیرون آورید و آبکش کنید .
3- کف سینی فر را با فویل آشپزخانه بپوشانید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید .
4- کره آب شده را با یک قلم مو روی ورقه های سیب زمینی بمالید و مقداری آویشن خرد شده روی آنها بپاشید .سپس کمی نمک و فلفل بیافزایید .
5- گریل فر (شعله بالای فر ) را روشن کنید و سینی را داخل فر روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه ،قرار دهید .سیب زمینی ها را یکبار پشت و رو کنید تا دو طرف سیب زمینی ها خوب سرخ شوند .
6– در همین فاصله ، سس مایونز لیمویی را آماده کنید . سس مایونز آب لیمو ،پوست لیمو ، سیر ،پودر فلفل پاپریکا ،نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه ی کوچکی بریزید و مخلوط کنید .
7- هنگام سرو ، روی سیب زمینی ها کمی پاپریکا بپاشید و بلافاصله با مایونز سرو نمایید .
توصیه سر آشپز
شما می توانید سیب زمینی های حلقه شده را پس از فروبردن در مخلوط پنیر و خرده های نان، تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید