۱۹:۴۹ ۱۳۹۲/۵/۲
مواد لازم :
شکلات تخته ای سفید
شکلات تخته ای قهوه ای
کاغذ روغنی
کنجد و پودر نارگیل
گردو، بادام، نخود و کشمش، پسته
شکلات سفید و شکلات قهوه ای رو جداگانه به روش بن ماری ذوب کنید
بعد با هم مخلوط کنید، و مایع حاصل را روی 2 لایه کاغذ روغنی که قبلاً در ظرف مناسب گذاشتید، بریزید
با پشت قاشق یا یک ابزار مناسب، مایع را روی کاغذ روغنی پهن کنید ، بطوریکه قطر آن حدوداً چند میلیمتر باشد
مقداری پودر نارگیل و کنجد روی سطح کار بپاشید
بعد یکی یکی مغزها را با حوصله روی سطح شکلات بذارید و کمی با دست مغز ها در شکلات فرو دهید
به مدت 2 ساعت شکلات را در یخچال قرار دهید
بعد از 2 ساعت شکلات براحتی از کاغذ روغنی با یک اشاره جدا میشه!
یک چاقوی تمیز را کمی گرم کنید و شکلات را برش بزنید
به همین راحتی
نوش جان