۱۳:۱۷ ۱۳۹۲/۴/۱۴
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
این کرم ژلاتینی در واقع بیس پاناکوتا هست
چون ژلاتین داره خیلی زود میبنده و یه دسر متفاوت بهتون میده چون کیک نرم میشه به همراه میوه و ژله
خامه: 1 پیمانه
شیر: یک سوم پیمانه
شکر: دو سوم پیمانه
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
وانیل شکری: 1 قاشق مرباخوری
اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.
بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه .
خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید.
بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه.
شما میتونید این دسر و به هر صورتی و با هر کیک و میوه دلخواهتون درست کنید و وسطش گردو و شکلات چیپسی و هرچی که دم دستتونه بریزید
خیلی زود هم آماده میشه و بعد یک ساعت میتونید سروش کنید