خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۷:۴۹   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ترشی لیته 

    مواد لازم و طرز تهیه :

    بادمجان بزرگ ۴ عدد پوست گرفته، خورد کرده، کمی نمک و زرد چوبه (به مقدار دلخواه) زده و با مقداری سرکه میجوشانیم تا پخته شود. سپس آن ها را له میکنیم.

    گل کلم ۱ بوته بزرگ ریز خورد میکنیم.

    هویج ۱ بسته (حدودا ۱۰ عدد) رنده یا با ماشین خورد میکنیم.

    کرفس ۲ دسته با دست ریز میکنیم.

    پیاز ترشی قرمز و سفید از هر کدام ۱ بسته چند ساعت بخیسانید سپس پوست آن هارا جدا کنید. 

    ترب سفید در صورت دسترسی ۱ عدد بزرگ با رنده یا با ماشین ریز کنید.

    سیر ۲ بوته بزرگ با رنده یا ماشین ریز میکنیم.

    سیب زمینی ترشی ۶ عدد به هر اندازه دوست دارد خورد کنید. 

    جعفری خشک حدودا ۳-۴ ق غ

    شوید خشک ۳ ق غ

    ترخان خشک ۲ ق غ

    سیاه دانه ۲ ق غ

    زرد چوبه ۱ ق غ

    پودر گل پر ۱ ق غ

    سرکه سیب یا انگور قرمز 

    فلفل ۴-۵ عدد درسته 

    همه مواد فوق رو در ظرف مخسوس ترشی ریخته و سپس سرکه روی آن ریخته و خوب هم میزنیم و در آن را میبندیم . بعد از یک هفته ترشیتان آماده هستش.


    انواع ترشی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان