خانه
411K

انواع ترشی

  • ۱۷:۵۰   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    شور





    کلا برای تهیه شور برای هر لیتر آب یک ق غ نمک میریزند و میجوشانند. اگر دوست داشتید میتونید به آن ۱ لیوان سرکه سفید اضافه کنید و بجوشانید.



    حتما قبل از استفاده خوب آب نمک سرکه باید خنک بشه. همینطور کمی‌ نمک باعث نرم شدن شور میشود. حتما نمک شور رو مزه کنید و چنان که به نظرتان کم بود میتونید نمکه آن را زیادتر کنید. شوری و اسیدی این شور به خودتان بستگی داره. برای یک حلبی یا شیشه معمولی حدوداً ۳-۴ عدد سیر و شوید ۳-۴ ساقه تازه و اگر هم ترخون تازه دارید حدوداً ۱۰-۱۵ شاخه.





    مواد لازم و طرز تهیه



    سبزیجات = کرفس، گٔل کلم، هویج پوست کنده، ۴-۵ عدد سیر پوست گرفته و به چند قسمت تقسیم کنید ، ترخون تازه یا خشک به مقدار دلخواه، چند تا برگ شوید، چند تا برگ کرفس. ۲ عدد فلفل قرمز کوچک.

    ... 

    برای شور: مقداری آب و نمک را جداگانه در ظرفی جوشانده و کنار می‌گذاریم تا خنک شود.



    و مقداری هم سرکه سفید رو جداگانه بجوشانید و کنار بگذارید تا خنک بشه



    سبزیجات تازه فوق را به مقدار لازم را بعد از شستن خورد کرده و خوب خشک کنید.



    در ظرف شیشه ی یا ظرف مخصوص ترشی سبزیجات رو هم راه با سبزیجات معطر خشک را مخلوط یا جداگانه به ردیف روی هم داخل شیشه چیده. فلفل‌ها رو به دو قسمت کوچک تقسیم کرده و داخل ظرف ریخته. اگر مزه تند زیاد دوست ندارید میتونید فقط ۱ عدد فلفل استفاده کنید.



    سپس سرکه و آب نمک رو روی سبزیجات ریخته و در آن را سفت بسته و در یک جای سرد به مدت ۲ هفته یا بیشتر میگذاریم تا شور جا بیفته





    دوستان عزیزم این شور رو منظر جون تهیه کردند و به مقدار زیاد و چشمی تهیه کردند. من خودم معمولان اندازه‌ها رو خودم موقعی‌ تهیه کردن مینویسم.



    کلا برای تهیه شور برای هر لیتر آب یک ق غ نمک میریزند و میجوشانند. اگر دوست داشتید میتونید به آن ۱ لیوان سرکه سفید اضافه کنید و بجوشانید.



    حتما قبل از استفاده خوب آب نمک سرکه باید خنک بشه. همینطور کمی‌ نمک باعث نرم شدن شور میشود. حتما نمک شور رو مزه کنید و چنان که به نظرتان کم بود میتونید نمکه آن را زیادتر کنید. شوری و اسیدی این شور به خودتان بستگی داره. برای یک حلبی یا شیشه معمولی حدوداً ۳-۴ عدد سیر و شوید ۳-۴ ساقه تازه و اگر هم ترخون تازه دارید حدوداً ۱۰-۱۵ شاخه.



    حتما مطمئن باشید که در آن محکم بسته هست و هوا داخل آن نمی‌رود. معمولان در آن را به مدت ۴۰ روز باز نمیکنند


    انواع ترشی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان