سس چیلیاین فلفلهای بسیار تند رو آخر هفته شمال که رفته بودم چیدم و باهاشون یک سس خیلی تند که فکر کنم از سس تاباکو هم تندتر باشه درست کردم اگر شما هم غذاهای تند رو دوست دارید میتونید سس فلفل رو خودتون درست کنید
نیم کیلو فلفل فرمز را شتسته و خشک کنید و بعد از ساقه های سبز آن جدا کنید البته همه این کارها رو با دستکش و ماسک انجام بدید تا مشکلی پیش نیاد
بعد فلفلها را با یک لیوان آب بزارید با حرارت کم بپزه و بعد آنها را در غذاساز یا فودپروسسور ریخته له کنید این مخلوط را از یک صافی یا آبکش رد کنید تا عصاره آن بدست بیاد این عصاره را بار دیگر در ظرفی ریخته با با یک چهارم پیمانه سرکه و یک قاشق مرباخوری نمک دوباره کمی بجوشانید تا غلیظ شود و مثل رب شود این سس را در ظرف شیشه ای درب دار ریخته و برای انواع غذاها به مقدار خیلی کم استفاده کنید چون خیلی خیلی تنده
تخمها و پوستهای فلفل را که در آبکش مونده را هم میتونید در یک سینی پهن کنید و آنها را خشک کنید درغذاهای مختلف و یا روی سوپها و سالاد ها برای تندی یا تزیین از آنها استفاده کنید